Go to Top

Onderhoud

Totaalonderhoud bij VINZ betekent dat wij u in alle onderhoudsdoelen kunnen ondersteunen. Uw pand of vastgoed is bij ons in goede handen.

Onderhoud door onderhoudsexperts

VINZ Totaalonderhoud heeft een breed netwerk binnen de schoonmaak- en onderhouds-branche. Dit netwerk gebruiken wij optimaal. Wij zorgen er voor dat op uw opdracht de juiste mensen worden ingezet. Totaalonderhoud wordt dus uitgevoerd door onderhoudsexperts, gevelreiniging door reinigingsexperts. Daarom werken wij alleen met professioneel en ervaren onderhoudspersoneel. Logisch, wat ons betreft.

Totaalonderhoud op maat

Voor elke klant maken wij een op maat gemaakt onderhoudsplan of onderhoudsprogramma. Deze onderhoudsprogramma’s richten zich op de lange termijn. Communicatie is hier bij de sleutel: wat is het startpunt en wat is uw doel? In samenspraak met u ontwerpen wij een programma dat aan al uw onderhoudsdoelen voldoet. Persoonlijk en altijd rechtdoorzee.

Tevreden klanten

VINZ Totaalonderhoud heeft o.a. onderhoudswerkzaamheden verricht voor Mouton Bouw, F.W. Onrust Vastgoedonderhoud en ACW Samenwerking. Alle tevreden opdrachtgevers die van onze diensten gebruik hebben gemaakt bekijkt u hier. Naast deze opdrachtgevers verzorgen wij ook werkzaamheden op contract basis. Onderhoud en schoonmaak op wekelijkse of maandelijkse basis. Bekijk het overzicht van lopende projecten.

Vraag nu een offerte aan