Go to Top

Schoonmaak

Voor alle schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij VINZ Totaalonderhoud terecht. Ons brede netwerk stelt ons in staat u op de best mogelijke manier bij te staan in uw schoonmaak doelstellingen.

Schoonmaken met precisie

Een ruimte is pas schoon als u het schoon vindt. Daarom zetten wij altijd de juiste mensen op de juiste opdracht. Gevelreiniging door gevelreinigingsexperts, glasbewassing door glazenwassers. Dat spreekt bij ons voor zich.

Op maat gemaakt schoonmaakprogramma

Elke pand of complex vraagt een andere aanpak. Daarom maken wij voor elke klant een op maat gemaakt schoonmaakprogramma. Wij doen eerst een uitvoerige inspectie en bepalen aan de hand daarvan hoe wij uw complex, kantoor of parkeergarage het beste kunnen schoonmaken. Altijd in samenspraak met u en uiteraard met uw schoonmaak doelen als uitgangspunt. Betrouwbaar en persoonlijk.

Vraag nu een offerte aan

Periodieke schoonmaak op contractbasis

Ook op contractbasis is VINZ Totaalonderhoud uw partner in schoonmaak. Op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis komen wij bij u langs om uw vastgoed schoon te maken. Ook hiervoor stellen wij een op maat gemaakt schoonmaakprogramma op. Enkele woningbouwverenigingen en VvE’s die u voorgingen zijn: Actys Wonen, MVGM Vastgoedmanagement en Woonstichting De Key.

Kantoor schoonmaak zonder te storen
Een schone werkplek is essentieel voor het functioneren van uw medewerkers. U bepaalt wat een geschikte tijd is voor ons om langs te komen, zodat uw werknemers niet worden gestoord door ons. Wij werken geruisloos en met duurzame schoonmaakmiddelen. Een schone werkplek zonder oponthoud.

Een schoon & graffiti-vrij aangezicht
De buitenkant en de gevel van uw pand zijn uw visitekaartje. Weersinvloeden en graffiti kunnen u hier schade toebrengen. Met de juiste schoonmaakmiddelen en apparatuur zijn wij in staat om deze schade snel ongedaan te maken. Het impregneren met een anti-graffiti coating zorgt er ook voor dat deze vorm van vandalisme op uw pand en gevel niet meer van toepassing is. U bepaalt wat uw pand uitstraalt.

Bouwschoonmaak & buitenruimten
Renovaties omvatten ook de schoonmaak tot slot. Met onze bouwschoonmaak pakketten maken wij uw pand of complex klaar voor de huur of verkoop. Een schone parkeergarage valt daar ook onder. Wij beschikken over geavanceerde machines om uw buitenruimten in een handomdraai te reinigen. Binnen en buiten een fris aangezicht: renovatie voltooid.

Glasbewassing zonder strepen
Schoon en streeploos, dat is hoe een raam eruit hoort te zien. Onze ervaren glazenwassers werken alleen met professioneel materiaal om uw ramen en kozijnen schoon te maken. Prijsberekening gebeurt op basis van het aantal vierkante meters: schoon & streeploos voor een scherpe prijs.

Neem contact met ons op