Go to Top

VINZ Totaalonderhoud en schoonmaak

Over VINZ Totaalonderhoud & schoonmaak

De juiste mensen op het juiste project: dat is de kracht van schoonmaakbedrijf VINZ Totaalonderhoud. Gespecialiseerde, ervaren mensen met elk hun eigen expertise. Zo bieden wij u altijd kwaliteit, betrouwbaarheid en belangrijker: continuïteit. Wij gaan uit van een lange termijn gedachte. Daarin zijn wij eerlijk en rechtdoorzee, altijd persoonlijk maar vanzelfsprekend met úw doelen als uitgangspunt.

Schoonmaak en totaalonderhoud op maat

Wij werken met op maat gemaakte schoonmaakprogramma’s en pakketten. Uw wensen staan hierbij centraal. Onze werkwijze bestaat -indien van toepassing- uit een grondige voorinspectie om zo een doordacht programma aan u voor te leggen.

Uw pand schoon. Milieu schoon.

Duurzame schoonmaakmiddelen met het ECO labelOmdat wij weten dat schoonmaakmiddelen niet altijd even vriendelijk voor het milieu kunnen zijn, zijn wij vastberaden onze “voetprint” in deze zo klein mogelijk te houden. Wij werken altijd met producten met het ECO label. Waar mogelijk maken wij gebruik van de microvezel techniek: een techniek die het water- en schoonmaakmiddelverbruik zo laag mogelijk houdt. Zo houden we niet alleen uw pand schoon, maar ook het milieu.

Meer informatie over het ECO label of de microvezel techniek kunt u vinden op de websites www.milieucentraal.nl en www.greenspeed.eu.